Providing Translation Solutions tailored to each Industry

Er bestaat geen aanpak die gebruikt kan worden voor alle situaties. Elke industrie wordt geconfronteerd met haar eigen bijzondere uitdagingen en vereist goed aangepaste oplossingen. Met SYSTRAN kunt u slimmer, sneller, productiever en rendabeler werken in uw industrie.

Defensie en veiligheid

De organisaties in defensie en veiligheid worden geconfronteerd met een veelheid aan bedreigingen, variërend van traditionele conflicten tot moderne bedreigingen. Om de intelligentie en het succes van de operaties in een vreemde taal te verbeteren, vertrouwen ze op SYSTRAN en haar krachtige vertaalsoftware.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij werken met:

INLICHTINGENDIENST VS, NAVO, FRANSE MINISTERIE VAN DEFENSIE

Technologie en software

Technologie- en softwarebedrijven zijn van nature universele spelers, met klanten en ondersteuningsteams over de hele wereld. SYSTRAN helpt hen met de optimalisering van hun klantenondersteuning en met de productie van meertalige documenten in grote hoeveelheden voor een snellere marktintroductietijd.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij werken met:

HUAWEI, SYMANTEC

Industrie en services

De huidige industrie en servicebedrijven, van financiële firma's en automobielgroepen tot fabrikanten en advocatenkantoren, doen een beroep op SYSTRAN om effectiever te communiceren en allerlei meertalige documenten te produceren op een regelmatige basis.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij werken met:

BOEHRINGER, DASSAULT FALCON SERVICE, EADS, CAPGEMINI

eCommerce

Wanneer webhandelaars de grenzen willen oversteken om hun producten en services te introduceren in nieuwe markten, richten ze zich tot SYSTRAN. Wij werken met hen samen om meertalige informatie te creëren en hun eCommerce-portaal om te vormen tot een hoogst efficiënt verkoopkanaal.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij werken met:

ZAZZLE

Vertaalbureaus

Wanneer vertaalteams kwaliteitswerk moeten leveren binnen kleinere budgetten en strakkere deadlines, rekenen ze op SYSTRAN om hen te helpen hun productiviteit te verhogen en ideaal gepositioneerd te worden om nieuwe contracten binnen te halen.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij werken met:

LIONBRIDGE, YAMAGATA, CRESTEC

Openbare sector

De organisaties van de openbare sector hebben moeite om gelijke tred te houden met de toenemende meertalige omgevingen van vandaag. Met SYSTRAN kunnen ze effectiever met hun burgers, interne belanghebbenden en andere organisaties communiceren.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij werken met:

OESO, RATP

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.