Translation Solutions for Industry & Service Companies

De industriële en dienstverlenende bedrijven uit alle sectoren moeten regelmatig verschillende soorten meertalige informatie produceren. Van financiële firma's en automobielgroepen tot fabrikanten en advocatenkantoren, deze bedrijven doen een beroep op SYSTRAN om de juiste tools in de juiste situatie te bieden.

 • Geniet van een grensoverschrijdende communicatie zonder problemen

  Meer dan ooit hebben bedrijven meertalige informatiestromen nodig die vloeiend, efficiënt, betrouwbaar en vooral ultraveilig zijn. SYSTRAN maakt dit mogelijk.

  Discover Secure Communication & Collaboration
 • Ga sneller van de ene vertaalopdracht naar de andere.

  Vertaalteams staan onder toenemende druk om steeds grotere hoeveelheden informatie te vertalen in meer talen met strakkere deadlines en verminderde budgetten.

  Ontdek de vertaalproductiviteit
 • Vertaal grote hoeveelheden zakelijke informatie

  U wordt geconfronteerd met een explosie van meertalige digitale en door de gebruiker gegenereerde informatie. In deze uitgestrekte oceaan van gegevens kunt u zich niet veroorloven om informatie over het hoofd te zien of verkeerd te begrijpen.

  Ontdek de big data
 • Maak uw website met gemak meertalig

  Stel uw volledige website met slechts enkele muisklikken in meerdere talen op en profiteer van een veilige hosting en intelligente vertaal- en workflowtools.

  Ontdek meertalige webinhoud
 • Zorg voor een betere ondersteuning aan uw klanten

  De huidige klanten zijn veeleisend en verwachten een hoge nauwkeurigheid, vertaalkwaliteit en bijna onmogelijke responstijden. Met de intelligente vertaaltools kunt u een rendabeler zelfbedieningsmodel ontwikkelen.

  Ontdek de klantenservice en -ondersteuning

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.