Translation Solutions for Public Sector Organizations

De organisaties van de openbare sector hebben moeite om gelijke tred te houden met de toenemende meertalige omgevingen van vandaag. Met SYSTRAN kunnen zij de kwaliteit van hun communicatie met burgers, interne teams en zelfs internationale organisaties beduidend verbeteren.

 • Verbeter uw manier van werken

  Door gebruik te maken van de vertaalmogelijkheden van SYSTRAN in real time op uw intranet en andere tools en media kunt u de samenwerking en communicatie in uw bedrijf verbeteren.

  Discover Secure Communication & Collaboration
 • Deel uw informatie met meer mensen

  SYSTRAN's gebruiksvriendelijke tools voor het lokaliseren van websites stellen u in staat om uw burgers services aan te bieden in een andere taal of om uw site te promoten aan andere landen in hun eigen taal.

  Ontdek meertalige webinhoud
 • Voer uw vertaalprojecten uit tegen een betaalbare prijs

  Zonder een betrouwbare machinevertaling hebt u zeer veel menselijke vertalers nodig om de steeds toenemende hoeveelheid documenten, die moeten worden vertaald, bij te houden. Met SYSTRAN kunt u meer en sneller informatie publiceren in vele talen.

  Ontdek de vertaalproductiviteit
 • Verwerk snel veel informatie

  Implementeer oplossingen die belangrijke beslissingen vergemakkelijken, zoals snelle toegang tot relevante informatie en meertalige zoekfuncties. Gebruikers kunnen op elk moment volledige sites, blogs of documenten snel vertalen om informatie in een vreemde taal in real time te vinden en te begrijpen.

  Ontdek de big data

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.