Word een Certified Partner

Als Wederverkoper met Toegevoegde Waarde moet u zichzelf in de markt onderscheiden door certificaten en specialisaties. Het SYSTRAN Certified Partner-programma is bedoeld om uw bedrijf te doen groeien en richt zich op uw capaciteiten om vertalingen en vertaalservices in real time te leveren. De certificering telt drie niveaus: Silver, Gold en Platinum overeenkomstig de expertiseniveaus die u wilt bereiken in het aanbieden van diensten voor het SYSTRAN Enterprise Serverproduct.

Voordelen van het programma

  • Uitbreiden van uw omzet: als gecertificeerd wederverkoper geniet u van een commissie op basis van de verkopen die u realiseert.
  • Innoverende oplossingen aanbieden: SYSTRAN verleent Certified Partners de mogelijkheid om het SYSTRAN Enterprise Serverproduct toe te passen, te integreren en aan te passen.
  • Bewust van groeimarkten: SYSTRAN wordt wereldwijd erkend als één van de belangrijkste aanbieders van vertaaloplossingen op de markt.

Wilt u deelnemen?

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie of om uw certificering aan te vragen. Een Channel Account Manager zal spoedig met u contact opnemen.

Persoonlijke informatie
Bijkomende informatie
Beveiligingscode

Voer de tekens in zoals te zien op de afbeelding hierboven (ongevoelig geval). Klik op de afbeelding als u de tekens moeilijk kunt lezen.

De velden in het * rood gekleurd zijn verplicht om het formulier te kunnen versturen.

Vul de onderstaande informatie in om het document te downloaden.

*Verplichte velden

Sommige gegevens werden niet goed ingevuld. Bekijk de rode velden opnieuw

Bedrijfsinformatie
Contactinformatie
Beveiligingscode

Voer de tekens in zoals te zien op de afbeelding hierboven (ongevoelig geval). Klik op de afbeelding als u de tekens moeilijk kunt lezen.