SYSTRAN aanpassingsmethodologie

De exclusieve aanpassingsmethodologie van SYSTRAN combineert de nieuwste linguïstische en statistische technieken die worden gebruikt om de software te trainen voor de domeinen van de klant en de vertaalkwaliteit te verbeteren. Dit aanpassingsproces omvat de aanmaak van woordenboeken en de oprichting van vertaalmodellen van bestaande gegevens. De software leert hoe woorden en zinnen moeten worden vertaald voor specifieke domeinen op basis van bestaande menselijke vertalingen. Aangezien de oplossingen van de hybride MT van SYSTRAN zowel regelgebaseerde als statistische technieken combineert, is de vereiste hoeveelheid gegevens om de software te trainen veel lager dan in zuiver statistische MT-oplossingen.

Voordelen van specifieke aanpassingen

Aanpassing is een proces dat gebruikers in staat stelt vertalingen te verfijnen om te komen tot vertalingen van hoge kwaliteit die geschikt voor zijn publicatie.

Aanpassing is geschikt voor bedrijven met vertaalbehoeften met een groot volume binnen een specifiek domein, zoals reizen, automobiel, IT, industriële automatisering, octrooionderzoek en consumentenelektronica. Elke industrie met specifieke terminologie en een hoog volume of continue vertaalbehoeften kunnen voordeel halen uit aanpassing.

Aanpassingsproces

Het aanpassingsproces van SYSTRAN maakt gebruik van bestaande taalmaterialen van het bedrijf om domeinspecifieke woordenboeken en vertaalmodellen samen te stellen voor elk taalpaar. De bedrijfsmiddelen die gebruikt worden door het customizationproces zijn:

  • Eentalige teksten
  • Tweetalige teksten
  • Vertaalgeheugens
  • Bedrijfsterminologie

De materialen die beschikbaar zijn voor het aanpassingsproces bestaan uit een reeks vertaalmiddelen die worden gebruikt tijdens het vertaalproces. Het gebruik van deze bronnen produceert vertalingen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor publicatie in het gewenste domein. Dit stelt bedrijven in staat om informatie te vertalen die nooit eerder werd vertaald en meertalige informatie van hoge kwaliteit te leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanpassingsproces of als u de vertaalbehoeften van uw bedrijf wilt bespreken.

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.