Voordelen van de technologie van SYSTRAN

Al meer dan 40 jaar biedt SYSTRAN vertaalsoftware aan bedrijven, overheden en individuele klanten. SYSTRAN blijft de aangewezen vertaalsoftware voor de robuustheid van haar technologie, de vertaalsnelheid en de hoge vertaalkwaliteit.

Schaalbaarheid en robuustheid

De oplossingen van SYSTRAN vertalen snel grote hoeveelheden documenten en teksten. Ze ondersteunen de ongelimiteerde toegang van gebruikers en vertalen elke dag miljoenen batchvertalingen en vertalingen in real time zoals wordt aangetoond door de toonaangevende zoekmachines, globale ondernemingen en regeringen. De schaalbare, open en robuuste oplossingen van SYSTRAN maken gebruik van de standaard API's, ondersteunen universele bestandsformaten en zijn gemakkelijk te integreren met applicaties van derden.

Snelheid

SYSTRAN is de snelste vertaalsoftware op de markt.

SYSTRAN biedt ook de grootste verscheidenheid aan machinevertalingsoftware op de markt die een snelle en rendabele aanpassing biedt.

Vertaalkwaliteit

De producten en oplossingen van SYSTRAN zijn het resultaat van meer dan 40 jaar van taalontwikkeling en vertalen onmiddellijk bijna elke tekst zonder voorafgaande training, aanpassing of trainingsgegevens van de klant.

Gebruikers kunnen, naast de klassieke tools van het bedrijf voor het aanpassen van woordenboeken, gebruikmaken van de nieuwe hybride MT van SYSTRAN om de software te trainen voor een specifiek domein of bedrijfsdoel. In combinatie met de bestaande taalvaardigheden trainen deze nieuwe tools de software om de vertaalkwaliteit in specifieke klantendomeinen te verbeteren.

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.