Easily translate big data for simpler processing

Bedrijven kunnen de snelle groei van gegevens niet verwerken.

U wilt snelle en doordachte zakelijke beslissingen nemen. U wordt echter geconfronteerd met een explosie van meertalige digitale informatie en door de gebruiker gegenereerde informatie - van knowledge bases en bedrijfspublicaties tot multimedia-informatie. In deze uitgestrekte oceaan van gegevens kunt u zich niet veroorloven om informatie over het hoofd te zien of verkeerd te begrijpen.

SYSTRAN Enterprise Server
Met Enterprise Server verbetert SYSTRAN het beheer van big data.
Ontdek het vandaag

Gebruik het beste van uw gegevens dankzij SYSTRAN!

Dankzij de gecentraliseerde vertaalserver onmiddellijk op de site is SYSTRAN in staat om u volledig veilige vertalingen in realtime voor uw bedrijfssites en -applicaties aan te bieden. Op deze manier kunt u al uw meertalige big data verkrijgen in beheersbare vorm, en deze ook snel verwerken!

Profiteer van...

  • Een efficiënter en nauwkeuriger proces van competitieve en marketingintelligentie: ongeacht de bron (webpagina's, RSS-feeds, artikels, blogs enz.) kunt u eenvoudig uw concurrenten, uw e-reputatie, feedback van uw klanten en meer volgen.
  • Een volledigere technologische controle: begrijp snel wetenschappelijke, technische & medische informatie in meerdere talen, zowel van artikels, blogs, octrooien als webpagina's.
  • Een dieper inzicht in de klant of gebruiker: analyseer de standpunten efficiënter, begrijp de door de gebruiker gegenereerde informatie in meerdere talen en voer gerichte reclame nauwkeuriger uit.
  • Snelle vertaling van grote hoeveelheden documenten: beheer uw vertaalbehoeften in het kader van digitale forensische procedures (ontdekking van elektronisch bewijsmateriaal) en vereenvoudig de detectie, analyse en uitwisseling van informatie.
SYSTRAN Enterprise Server 7
Met Enterprise Server verbetert SYSTRAN het beheer van big data.
Ontdek het vandaag

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.