Collaborative Translation: Work Together In Any Language

Laat de taalbarrière uw bedrijfsmogelijkheden niet beïnvloeden

Bedrijven zijn tegenwoordig meer en meer geglobaliseerd, met werknemers en partners die uit alle hoeken van de wereld komen en dus verschillende talen spreken. Deze mondiale structuren bieden veel voordelen, maar ze kunnen ook veel risico's met zich meebrengen, zoals misverstanden, kostbare vertragingen, schending van vertrouwelijkheid of zelfs een gebrek aan naleving. Uw bedrijf heeft meer dan ooit nood aan een flexibele werkomgeving en een vlottere communicatie voor uw taalkundig diverse werknemers en partners.

SYSTRAN Enterprise Server
SYSTRAN verbetert de samenwerking met Enterprise Server
Ontdek het vandaag

Optimaliseer de bedrijfscommunicatie en -samenwerking met SYSTRAN!

Door u te voorzien van een gecentraliseerde vertaalserver onmiddellijk op de site samen met een volledig gamma van tools, biedt SYSTRAN u volledig veilige vertalingen in real time op al uw bedrijfswebsites en -applicaties.

Profiteer van...

  • Informatiebeveiliging: Uw gegevens en vertalingen verlaten nooit het gebouw. Dit betekent dat al uw gevoelige informatie en intellectuele eigendom wordt beschermd.
  • Prestaties op het gebied van communicatie: U begrijpt onmiddellijk meertalige informatie in de talen die u nodig hebt (meer dan 60 beschikbare taalparen).
  • Tijdbesparing: Integreer de vertaling in uw gezamenlijke applicaties en tools, zoals Intranet, Enterprise Social Network (ESN), Sharepoint of chatten. Zo kunt u gemakkelijker communiceren met klanten, mogelijke kandidaten, partners of leveranciers over de hele wereld.
  • Kwaliteit en consistentie: De vertalingen van SYSTRAN zijn volledig aanpasbaar en houden rekening met merknamen, productnamen en technische of bedrijfsspecifieke woordenschat.
SYSTRAN Enterprise Server
SYSTRAN verbetert de samenwerking met Enterprise Server
Ontdek het vandaag

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.