How We Boost Translation Productivity

De vraag om meer te doen met minder

Als linguïstische dienstverlener (LSP, Language Service Provider) of intern vertaalteam staat u onder toenemende druk om steeds grotere hoeveelheden informatie te vertalen in meer talen met strakkere deadlines, verlaagde budgetten en dezelfde verwachtingen wat de kwaliteit betreft. Om competitief te blijven, is het belangrijk om slimmere manieren te vinden om de productiviteit en winstgevendheid te verbeteren, zowel in nieuwe als in bestaande projecten.

SYSTRAN Enterprise Server
SYSTRAN verbetert de vertaalproductiviteit met Enterprise Server
Ontdek het vandaag

Verhoog uw vertaalproductiviteit met SYSTRAN!

SYSTRAN bewapent u met kant-en-klare, zowel op server als op cloud gebaseerde oplossingen die u toelaten om sneller en slimmer te werken en ook efficiënter samen te werken met meerdere vertalers.

Met SYTRAN kunt u...

  • Uw vertaalkosten en omdraaitijd aanzienlijk verminderen dankzij de integratie van de hybride machinevertaling (MT) met processen die gebaseerd zijn op computerondersteunend vertalen.
  • Uw eigen aangepaste vertaalmodellen maken en de controle behouden over de kwaliteit van uw vertaalmachine, zodat de nauwkeurigheid na verloop van tijd steeds beter wordt.
  • Samenwerking vereenvoudigen en stroomlijnen door al uw linguïstische documenten, zoals door de gebruiker gedefinieerde woordenboeken, vertaalgeheugens en woordenlijsten, veilig te centraliseren in één opslagplaats.
  • Voldoen aan de verwachtingen van de klant door verschillende kwaliteitsniveaus in te stellen (publicatie, eenvoudige nabewerking, begrijpen) en controleer ze met review- en QA-tools.
SYSTRAN Enterprise Server 7
SYSTRAN verbetert de vertaalproductiviteit met Enterprise Server
Ontdek het vandaag

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.