Localization Apps : Add translation functionality to any app or mobile app

De consumenten verwachten snelle en betrouwbare vertalingen

De integratie van vertaalmogelijkheden in uw website of mobiele apps is een uitstekende manier om de ervaring van uw klanten te verbeteren. Het is echter belangrijk om steeds alert zijn voor zaken die klanten ongeduldig of niet-vergevingsgezind kunnen maken, zoals trage service, beperkte beschikbaarheid of slechte vertaalkwaliteit. Alvorens u vertaalfuncties toevoegt aan uw site of apps, hebt u een schaalbare en eenvoudig te integreren oplossing nodig die snelle en betrouwbare vertalingen kan leveren.

SYSTRAN Enterprise Server
SYSTRAN verbetert web- en mobiele apps met Enterprise Server
Ontdek het vandaag

Geef de klant een betere ervaring met SYSTRAN!

SYSTRAN voorziet u van de tools en technologie die u nodig hebt om uw eigen automatische vertaalfunctie te integreren in alle soorten consumentenmedia, van websites tot mobiele apps, online of offline.

U kunt nu...

  • Een verbeterde gebruikersinterface introduceren: De vertaalservice van SYSTRAN kan gemakkelijk geïntegreerd worden in uw mobiele software of apps.
  • Ervoor zorgen dat een groot aantal gebruikers deze service kunnen gebruiken: SYSTRAN heeft een robuuste technologiearchitectuur.
  • Kosten beheren: servicekosten zijn voorspelbaar en dus gemakkelijk te controleren.
  • Uw eindgebruikers een continue dienstverlening bieden zonder extra kosten (bv. roamingkosten) en zonder online verbinding.
SYSTRAN Enterprise Server
SYSTRAN verbetert web- en mobiele apps met Enterprise Server
Ontdek het vandaag

All fields are required

We respect your privacy, and will use this information only for contact purposes.